live, laugh, love!


tur dag..

haha, ja, ni läste rätt.. tur dag?! ne, faktiskt inte, fy! hatar denna veckan i skolan, i hade ju ett prov idag, och två prov på fredag + att man ska lämna in en recension. vad tror dem om oss? hjälp säger jag bara... glömde också min data på golvet i skolan när vi slutade förut också, bra jobbat Cecilia.. så här känner jag nu..


onsdag

woho, veckorna bara rullar fram nu, soft!
har precis gjort klart mitt SO prov, och 45 börjar våran NO lektion, är hungrig & fryser sjukt mycket, som man alltid gör i denna skolan. fy!
men bloggar later, puss!

slänger in dagens låt när jag endå är på g


word!


homework in my head

ååh, har bara läxor i mitt huvud nu.. asså jag tror jag dör snart!
imon har vi SO prov, på fredag har vi musik & språkvals prov, plus att vi har engelska glosor tills imon också. mitt huvud kommer snart sprängas. det är därför jag inte har fixat min iphone än, och ni behöver inte fråga mer, för jag väljer själv när jag ska fixa min iphone, så ni kommer märka det själva.. blir så trött på allt!
pappa frågade om jag ville ha iphone 4s, men jag sa nej, för att 4s versionen har iOS5, och jag hatar den designen i nuläget iaf, kanske ångrar mig om ett tag, men trivs bättre i iOS4. men i vilket fall, så verkar 4s endå grymt bra endå, med sina inställningar och alla nya funktioner. men pussar!

nyhetskoll

har nyhetskoll nu.. aaaaaaaaaas kul okej nä:(

HAHAHAHAHA FML

känslan när man står i duschen, med schampoo och allt, och sen bah POFF så går strömmen, allt blir svart, och där står jag med schampoo i ett mörkt rum.. HAHAHA dog av skratt!

before i die


Blogg torka

Usch, inte alls sugen på att blogga idag.. denna helgen har vart hur seg som helst :O
Fick min iphone igår, och det är ju typ det enda positiva med helgen, idag är det ju världens storm.. man bah wihoo.. men jag har varken orkat/hunnit fixa iphonen, så mycket som behöver göras, sätta i nytt sim (stavning) kort, ansluta/uppdatera skiten via iTunes, föra över alla kontakter, spara alla bilder och skit. Så jag fixar det imorgon eller nått.. så tar jag med min bebis till skolan på tisdag istället. PussaUsch, inte alls sugen på att blogga idag.. denna helgen har vart hur seg som
Usch, inte alls sugen på att blogga idag.. denna helgen har vart hur seg som helst :O
Fick min iphone igår, och det är ju typ det enda positiva med helgen, idag är det ju världens storm.. man bah wihoo.. men jag har varken orkat/hunnit fixa iphonen, så mycket som behöver göras, sätta i nytt sim (stavning) kort, ansluta/uppdatera skiten via iTunes, föra över alla kontakter, spara alla bilder och skit. Så jag fixar det imorgon eller nått.. så tar jag med min bebis till skolan på tisdag istället. Pussar!
bjuder på en as go låt!

Stormen berit

Vaknade av stormen berit.. fyfan vad det blåser..!
Hatar detta..
Den ska vara i klass med stormen gudrun, fyfan!
bjuder på en google bild..

random pics ~ black & white


iPhone!

Woho, pappa har ju lovat mig en iphone, så idag åker jag och köper min skönhet!
Eftersom jag är bunden till mitt abonnemang as länge, så kan jag inte få den för billigare pris, men endå.. jag är besatt av en? Priset är endå värt för en sådan grym mobil, liksom.. det finns allt på den?:O
Men ja, så idag kommer jag vara extra lycklig! Tar ett skal från syrran och börjar köra sen, vet inte när vi åker, men aa! ;)
PUSSAR

sen kommer ju problemet.. vit/svart? tror jag siktar på svart..

grymmast


dagens låt!


it's only you i see

tog en bild på mig och beskärde så man bara såg ögat, haha.. kände för att redigera lite, är inte alls bra men.. ;)

weeey

har webcam på datan nu efter några år.. nice nice ;)
hejdå!

NO plugg

pluggar inför no-provet imon, wiiiho.. eller?


Waaah

Detta börjar bli riktigt läskigt.. 1 fucking månad kvar till julafton...


Temple run

Ligger och nördar temple run, haha, suger som fan!! + att de suger att dem har tagit bort appen:( den borde finnas kvar...


Uttråkad? Svar ja!


Paolo roberto

Ganska fräckt att Paolo Roberto besökte vår skola idag, han berättade om sitt liv. Egentligen fick inga nior lyssna på han i aulan, fast som tur var fanns det plats för några nior iaf ;)
Han är ju programledare för Robinson som ni kanske vet..? ;) inte så svårt att missa faktiskt.. men det var jätte lärorikt att lyssna på hans tid typ!

I love you for who you are, not for who you are trying to be


Namnsdag

Kom på att jag hade namnsdag idag.. håller aldrig koll på datumen längre, hehe!

Hemma nu efter skolan, trött & lite blandat så.. hade hemkunskap idag, och vi gjorde thai kyckling och nudlar typ, usch nudlar..
Va mer ska man säga, orkar inte ta upp hela dagen, så tog bara upp sista lektionen, hehe.. har ingen bloggenergi idag asså.. hejdå!

Utvecklingssamtal..

Har precis haft utvecklingssamtal, det gick jätte bra, har gjort förändringar kan man ju säga? ;) nu väntar jag på syrran, och sen ska jag HEM.. ;) letade fram mina gamla uggs också från förra året, tänker ju inte ha dem i skolan, men drog på mig dem snabbt nu för stunden, söta, haha, smått söndriga..


"this is both good and bad, i do not know what to do"


Shoppingen från idag!

Har vart i torp idag, mysigt! Kollade på hunter stövlar, 2 parfymer och en väska också, men köpte bara ett par jeans och en ring! Man ser inte jeansen så bra på bilden!


RIP lasse brandeby


shopping

nu drar jag & shoppar med pappi! hörs senare, puss!

Lördag

Sitter här och dunkar musik, har vart på mimers hus, på öppet hus som jag nämnde förut, och hemskt va varmt de va där inne.. haha, men man fick ju se sin bror labba lite osånt, sen träffa man på andra folk & inspirerades (stavning) av olika linjer. Jag tror jag vill gå media eller nått sånt.. nu väntar jag på mat.... pussar!
påtal om naglar, så saknar jag mina långa akryl naglar.. vill göra nya snart..!

Fin ljushållare(?)

Pappa va och spelade med sin bror på en invigning i Kungälv, och då var de nån byggfirma och då gjorde dem nån ljus "hållare" som ni ser på bilden, i nån maskin, hjärtat är av järn, den är riktigt tung, men as fin!!


öppet hus, mimers hus

heej, jag har väl inga planer idag än att åka en sväng in till mimers hus, för dem har öppet hus, haha rimmade de? :D man är ju grym!
sen kanske man möter evelina & ida där, sen kanske jag skulle åka med alexandra och ida för att de skulle tävla sen efter öppet hus. <3
men får se vad dagen har att ge. pussar!

WEEEEEEEEEEEEEEEEEEEY

SLUTAR KVART ÖVER 12 11.15!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

"Önskelista"

Har precis skrivit en början av min önskelista till julen, men man vill ju ha allt NU, och inte till julen, det är så långt kvar.. och asså!!! jag kan inte vänta :(
Har ni börjat skriva eran önskelista ännu? ;)
Har skrivit ca 10 saker, men det är inte ens början, lite vill jag ha innan julen också, puss!

trött som ett svin

har seriöst pluggat hela dan, eller pluggat & pluggat.. jag har gjort en hel teknik uppsats på 2 sidor, skrev om kameran. och sen har jag gjort klart jobb ansökan också. nu äter jag glass till belöning (L)
ska väl skissa lite på drömrummet, och göra klart NO läxan.
kan ju meddela att jag klantat mig idag också, jag hade skickat in etik arbetet till markus (läraren), och sen så hade jag lämnat in fel dokument, så han fick ett halvt arbete av mig, för jag skickade fel, fick ändå G, men ska skicka in det hela arbetet snart också.. haha ;)
pusspuss!

7k

Valde att stanna hemma idag, har ont i halsen, och hostar mer & mer nu..
Idag när jag är hemma ska jag nog göra lite inlämningar och sånt som jag har missat eftersom min skoldata har vart borta rätt så länge nu..!
Bloggar mer sen, hejsvejs!

Explosion

Som ni kanske vet, så var det en explosion i skolan idag (på en NO lektion), eller asså det låter värsta as stort, men det var 3 personer från mimers som skulle ha en redovisning för en klass som gick i åttan, och sen när dem står där & pratar & ska redovisa sitt arbete, så råkade de ha ett lock för ett glas med kokande vatten i, och helt plötsligt säger de BOOM och de flesta i den klassen fick glas splitter på sig från bägen som sprängdes, och de tre killarna som redovisade själva arbetet, de blödde som tusan, en fick ett sår på magen typ, så blodet bara rann, även ifall han höll för med handen på magen, och en fick ett sår på halsen tror jag, och en fick ett sår vid "nyckelbenet", så det var värsta hemskt idag, hörde inte smällen men..!
Det är så jag har hört det från andra personer, men vet inte ifall jag har jätte rätt heller.

My love..

Äntligen har man vart och hämtat ut sin skoldata som har vart sönder i typ 4 veckor eller ngt! Kul att en viss lärare inte har sagt/meddelat att min data var lagad och så hade den legat på expeditionen värsta länge, utan att jag visste om de..? :s blir så trött! Ligger typ efter i allt nu..


TV time

nu blir det att se kär & galen, nu, kanal 5!

Rast

Nu sitter jag utan en data, och har rast.. tråkigt värre.. snart ska vi ha idrott, och sen är de hemkunskap, och vi ska baka bröd utan recept, de står bara vilka ingredienser man ska använda sig av, får se hur detta går alltså..


Matteplugg!

Usch.. men de får göras, annars blir lilla Uffe arg, hahahhahaha, skoja:D


favoritbilden!

älska bilden!

music in my heart

kunde inte låta bli att lägga upp dessa två låtar, så underbart goa!!

Saknaden är stor!

Saknar denna bruden jätte mke! Hon gick i min moppekurs, och vi hade tänkt att träffas i somras, men det blev ju aldrig av.. Hon går i samma klass som Ida & aa.. hon är goooo!
Hon gjorde moppekurserna roligare kan jag ju säga.. det var bara massa retards.

Fars-dag!

Vill börja med att säga att de var sjukt mysigt igår, först var det gokart, jag körde inte, men jag köpte sprite & kexchoklad för ett as dyrt pris..? En läkerol ask kostade 15 kr? :s Men det va gott! Vi va 5 familjer, och jag fick i mig kina resturang maten till slut, haha.. det trodde jag aldrig!

Idag ska man väl åka till famor & farfar runt 2-3 tiden för att fira farsdag eller nått sånt. Så tar väl min älsklingsmoppe dit även ifall det är as kort dit, haha :D
Har glömt att beställa pappas present, men det får jag göra idag/imon så får han en försenad present istället! Bild får ni se senare. haha ;)
Ha en bra dag allihopa!

@ gokartcentralen


shoes

älskar verkligen bilderna & skorna!

Planer för kvällen!

Har precis vart hos mina kusiner och firat min farbror nu på morgonen, för han fyller år. Känns som att jag alltid är på släktkalas, men detta var mer morgon fika ;)
Ikväll/senare på eftermiddagen blir det upp till nån gokart bana med en massaaaaa olika familjer, kan inte ens räkna ihop alla, hehe, vet inte exakt vilka de är, men det är en del iaf.
Sen efter gokart (som inte jag ska åka) så blir det kinaresturang eller nått liknande (som jag hatar).. haha, äter hellre på Mcdonalds, och ja.. det är sant!
Men det kommer bli mysigt endå med alla dessa folk.. ;)

Titanic

Såg nyss på titanic, haha.. när jag, becca & linnea såg på den hemma hos becca, då somnade jag efter typ lite mindre än halva, nu såg jag precis slutet, och jag kan erkänna att det var såhäääääär nära tårarna kom, men dem kom aldrig som tur var. Nu ska jag sova, för jag har sjukt ont i halsen, kan de vara halsfluss tro? Jaja, pusshej!

dagens låt!


spotify premium

göttans!

11/11-11

haha lite coolt datum idag va? ;)

Sitter här hemma och har hosta och sjukt ont i halsen, sitter och smsar med några och chillar dill.. känns ju bra att man har blivit förkyld på en fredag..? :(
Jaja, jag lever.. har musik på & lite annat mysigt!
Ha det gött i skolan bitches :D

Sant


Iphone inlägg

Namn? - Cecilia Louise Gustafsson
När fyller du år? - i juli
Några piercingar? - Japp, i naveln och i öronen ifall de räknas..?
Vad har du på dig just nu? - jeans & race marine munktröja
Vilka/vilken årstider är bäst? - SOMMAR!
Hur ser den perfekta morgonen ut för dig? - Hm, beror på ifall de är vardag/helg, men de är skönt att få sin långa egna sovmorgon på helgerna, sätta på TVn på rummet, och bara chilla dill.
Vad tycker du mest om hos dig själv? - Haha, hatar sånna här frågor, man känner sig så ego, och de är inget jätte speciellt som jag gillar.
Vad är du bra på? - ingenting, HAHAHHA nejmen ja venne..?
Vem älskar du mest på denna jorden? - Hm, finns många, de varierar..
Sover du hellre själv än tillsammans med någon? - Hellre med någon ofc

- 10 frågor om dina vänner
Vem vet allt om dig? - Emma o<3
Vem är den roligaste av dina vänner? - finns många, men vanessa haha!
Vem är snyggast av dina vänner? - Ida!
Vem är den du helst har filmkväll med? - nån av mina kompisar, alla är lika mysiga, hihi

- 10 Frågor om din familj
Vem står dig närmast? - venne
Har du bra kontakt med båda dina föräldrar? - jeppjepp
Vem är farligast i din familj?- jag ofc
Vem ser roligast ut i din familj? - random fråga?
Vem är coolast? - jag ofc
Har ni något husdjur? - katter..
Vem har du mest gemensamt med? - fan vet jag
Vem står för underhållningen? - HAHA, pappa!
Vem sover du oftast med? - Jag sover inte med nån i min familj?! men ensam för tillfället :D

- 10 frågor om idag
Vad har du gjort? - vart i skolan
Har du varit glad idag? - Ja de klart
Har du varit ledsen idag? - lite irriterad på allt och inget i mellan åt!
Har du gjort något bra idag? - nja
Vad ska du göra nu? - först göra klart detta jeffla testet, sen spela spel på iphonen..
Har du gjort något dåligt idag? - Tror inte det.
Vad har du ätit idag? - geggig ungspannkaka i skolan, sen tacos hemma.
Har du duschat idag? - Nej
Är du trött nu? - ja, lite är ja allt
Vad händer imorn? - Kanske vara hemma, men annars skolan.
Går du i skolan? - Ja?
Har du varit i skolan idag? - jaaaaaaa.

- ANNAT
Hur mår du just nu? - trött och känner mig febrig.
Har du piercat dig? - i vintras ja, i naveln
Är du hungrig nu? - nepp
Vad är klockan nu just nu? - 17:30

- TELEFON/MOBIL
Vem ringde dig senast? - dad
Vem ringde du senast? - dad
Vem sms:a till dig senast? - hannes
Vem sms:a du till senast? - hannes

- FAMILJ
Hur länge sen var det du träffa din morsa? - för typ en timma sen kanske?
Hur länge sen var det du träffa din farsa? - har inte träffat han idag, han har jobbat, har bara sagt hej:D

- ÖVRIGT
Gillar du punk? - åh nej
Har du sminkat dig idag? - jeppjepp

- MUSIK
Lyssnar du på musik just nu? - Ja
Vilket är ditt favoritband? - Finns massa
Vad gillar du för musik? - all nästan


- KLÄDER
Har du fler än 4 linnen? - Ja
Har du fler än 3 jeans? - Ja
Har du fler än 5 tröjor? - Haha ja

- SMINK OCH HÅR
Använder du mascara? - Ja
Använder du wax? - Nej
Använder du ögonskugga? - ne, fult på mig
Använder du brunkräm? - inte längre
Plattar/lockar du håret varje dag? - Nej, inte varje dag, men de händer
Duschar du varje dag? - Nej, inte varje dag


Feber?

Waaah, känns som att jag har feber... inte bra..!
Har precis ätit, men har endå världens huvudvärk.. Får se ifall ja är hemma imon eller inte..
Lyssnar på musik just nu, så skönt.. ;)
Haha, ni får en snygg bild på min tröja(y)


tyska lektion

fyfan va tråkig tyska lektion, bloggar nu för att jag inte har nått att göra, har ju ingen fkn data heller, när är den klar liksom?:o jaja, pusshej

it's called love!

två av mina favoriter när det gäller den "lugnare" musiken. kan knarka dessa låtar flera gånger i rad. han som sjunger den understa låten i detta inlägg, han sjöng denna låten också, och fick inspiration av sara, hihi!
älskar gitarren också i början på den understa videon.. underbart instrument!

H&M's nyheter

Kollade runt på olika hemsidor, hittade inte så mke.., men hittade plagg på H&M's nyhets "flik", 2 plagg jag tyckte var ur söta! ;) ville fylla ut lite med clothes på bloggen.. gick ju bra, haha.. nu ska jag kolla massa bloggar som jag inte gjort på ett tag..!
vad tycker ni? ;)

i do not know what i want


school day today

GAAAAH, DET ÄR KOL SVART UTE VID DENNA TIDEN, HATAR DEEEEEEEEEEE!

hello!
idag har det vart en ganska jobbig dag i skolan, hehe!
vi hade elevens val först, sen matte som vi inte hade nån lärare i, så vi satte oss vid aulan & "jobbade", hela våran mattegrupp då. sen var de tacos... mums!
sen hade vi FYS idrott, kill me.. fast denna lektionen va inte så jobbig ifall man jämnför med andra fyslektioner. dem övningarna vi hade idag var mest töntiga.. haha? :D
sen hade vi praktiskt prov i hemkunskap, det gick väl bra, fast vi gjorde tacopaj, när det var tacos i skolan idag.. hur lyckas man?.. så var den jävligt torr också.. ;)
men vi ses, puss

dagens låt


Ont i huvudet

Gött att vi hade håltimma idag första lektionen, för bussen hem kom inte idag. Så jag skulle kommit försent ifall vi inte skulle ha håltimma. Ligger i soffan med iphonen i näven, ska snart öppna min mattebok;) puss


00:04

Hm.. ska nog ta & sova nu.. skola imorgon.. skit pigg.. ett helvete!

min nya favoritlåt ♥


IKEA

Tjenaaa, har vart på IKEA idag, och elgiganten, men det hände inte så mke på elgiganten, skulle egentligen pratat med personalen om en iphone, men jag vet inte ifall jag vill ha en 4s/vanlig, för syrran har ju iphone 4, och då kan vi ju endå dela på skalen osånt, och så har ja endå kommit in i iphone 4. Men eftersom linas matkasse kom vid halv 4, så hann vi inte göra så mke, så vi va mest inne på IKEA, köpte ett skrivbord till min bror och annat skit.
TAGGA SKOLA IMORGON!!!!



Lördag kväll..

Ja, såhär tillbringar jag min lördags kväll, sitter och skriver skolarbeten, just nu håller jag på med en SO inlämning.. skit kul asså!!
Stör mig att jag inte fått sms av dem som fixar min data, den borde fan vara klar snart, annars får jag ännu mer skolarbeten över mig.
Jaja, över till arbetet.. *happyface*



Släktkalas

Är på släktkalas just nu, söta kusiner!!


Palla blogga!

Drar mig till stenungsund snart, haiii!


OMG, say what?


Hemma

Då har detta lovet gått då, fan.. vill vara mer ledig, bara helg kvar, panikångest också.. eftersom min data inte är klar ännu.. Imorgon blir de släktkalas igen, haha. Denna dagen har nog vart den tråkigaste på hela året.. Aja kramar!


Haha, morgonhumor!

Haha, ligger i soffan med iphonen, vaknade precis ;) haha.. blev ingen filmkväll med Ida, Vera, Alexandra, och mig, ida smsade och sa de :( *sadface*.
Hahaha, älskar "alla barnen" skämten.. Så grymma!


you are my breath

 


Klippa mig

Måste klippa mig, mitt hår är väldigt långt nu.. & slitet som bara den, fast det är det ju hela tiden. (mitt hår är extra känsligt än andras hår, får helst inte platta det för min frisör). Men får ta tag i det, tänkte göra det på lovet, men nu är det bara fan fredag kvar på lovet.. jävlar va de går fort.. :(
pussar


Här är ditt kylskåp @ svt1

Chillar i soffan, framför TVn! Söta fötter btw.


Go dag på ullared

Var ju som sagt på Ullared idag med fritidsgården, de va nice.. Gjorde många nödvändiga fynd! Dock. va bussresan hur seg som helst, nästan 2 timmar. Ni får se allt imorgon, eller så får ni läsa en lista på vad jag köpte, handlade för 1700 ca. bara massa småskit saker faktiskt!


Ullared

Nu drar några tjejer & jag i klassen till ullared, hehe fett nice! :D

hemma från tjejkvällen

det var riktigt mysigt hos julia, grymt kul att träffa alla goa tjejer i klassen :D
sara, jag, therese, zeinab & jasmine träffades vid statoil med mopparna för att åka & köpa gott och sen vidare till julia. jasmines moppe va as ball, en högtalare under sadeln typ, musik från mobilen, så vi dunkade disco låtar på vägen hem & dit.. grymt!
det måste göras om!

haha zeinab, sten cool på bilden! ;)

Godnatt bloggen!

Drar mig till sängs nu, ny dag imorgon också, då blir de tjejkväll med alla tjejer i klassen förutom typ 3 som inte kunde komma, tagga som fan till imorgon tjejer!<3


tisdag kväll!

hatar när bara lovet rusar iväg...

sitter här i min goa data stol och ska precis göra en header till julias kompis, hon frågade ifall jag kunde göra de, och de klart jag kan! ni kan bara fråga ifall ni vill ha en, så fixar jag de i eran beskrivning såklart!
om cirkus en halvtimma ska jag kolla på värsta pojkvänsakademien. behöver fortfarande göra massa läxor och skit, jag bara skjuter iväg det. jaja puss

blogg.se cepar

har inte kunnat logga in på blogg.se nu på morgonen, inte på appen heller.. och jag är inte på humör över huvudtaget idag. hejsvejs!



RSS 2.0