Rosa iphone

Ska beställa detta skalet troligtvis, finns i andra färger också. Men tänk vad ballt att ha detta rosa skal, så ser det ut som om man har rosa iphone? Love!
 

sommarlov haha

G i matte.. den känslan asså!!!
FAN va gött!!!
Okej.. det lät bara efterblivet, men jag är super glaaaad
 

music is my drog


Igår, värsta dagen i mitt liv

Ligger på altanen jobbar på brännan!
Har G i matte imon eller i övermon, grymt är de. Sen när det är klart, ska jag till min sommar stuga och bo där i några dagar eller veckor, så det är gött!
 
Gårdagen vill jag inte ens nämna, att det kan bli så kaos.. Ska fan döda dig din jävel!! Ursäkta men igår va den värsta dagen i mitt liv, att man kan förlora en sån betyder allt pga. idioter.. Har snackat med Rebecca och Ida, så det känns bättre. Men ja.. blev några floder igår. Hejdå

Madrömmen

Lika bra att börja välja grav när dem ska splittras..
 

midsommardagen

Hello, har precis tagit ett långt och härligt bad, gött..
Idag har vi vart ute med båten till Dyrön där louise och alla andra tusen personer var, vädret var inte toppen men det funkade hyffsat endå. Igår var det ju midsommar afton och det firade vi på rörtångens brygga i regn såklart, som det alltid ska vara på midsommar, men det var mysigt endå!
Nu ska jag kolla klart EM matchen med en go dricka, super törstig..
Pusspuss
 

wanted


heey

Hejhej, har vart på matten idag igen såklart, imon är det matteprov som gäller och mcdonalds, haha fett!
Idag hann jag bara komma till Statoil med bussen och så orkade jag inte gå i värmen, så då erbjöd sig Frida att hämta oss där, så då åkte vi med henne och gjorde lite saker med hennes bil, sen efter det åkte vi till oss och åt, sen åkte vi vidare till Mariola och där va therese, linda och mariola då, sen så lämnade hon av oss här hemma, så va hemma vid ungefär halv 6 tiden. Nu ska jag plugga inför provet, och sen blir det väl bara att slappa.. Skulle träffat Becca också, men det blev väldigt väldigt tight. Puss
 

Tisdag

Måste bara säga att jag inte trivs med den nya designen, men what ever.. man vänjer sig!
Har la vart en go dag idag iaf, kämpar på med matte fanskapet, vi sa förut att om jag, alexandra, hanna och aa, några mer klarar matten, så blir det party, fan va gött det kommer vara, har inte ens mycket kvar känns det som, så det är bara att kämpa på. Ska göra prov på speciella tillfällen som dem har sagt, så man får inte välja när man ska göra prov, så därför kanske jag utnyttjar båda veckorna tyvärr, men det är värt istället för IV i 4 år..
Hejdåå

Snyggaste bilen!!


trött

Så himla trött.. Att gå upp halv 7 i två veckor är inte det roligaste man kan tänka sig på ett sommarlov, man kan säga att jag inte har sommarlov förens den 30 juni typ, men det funkar eftersom det är piss väder och att det inte känns som sommarlov..
Iaf, är i "skolan" i 4 timmar per dag och det är inte alls farligt, eftersom ja är hemma redan vid halv 1 så, aa!
Idag hade vi iaf fett kul där, HAHAHA, åh herre gud.. Man skrattar ju mer än vad man räknar matte känns det som!!
Aja, puss, bloggar imon!!


så jävla sant

Ni börjar slumpmässigt prata en dag. Han ger dig komplimanger och säger åt dig att du är söt och vacker. Han frågar dig om dina tidigare relationer och du frågar honom om hans. När du talar om för honom att du har blivit sårad flera gånger innan, berättar han att dessa killar är alla idioter och dumma för att låta en tjej som dig bli sårad. Han börjar flirta med dig och du börjar flirta tillbaka. Han frågar efter ditt nummer och du ger det till honom direkt. Nästa dag sms:ar han och säger god morgon och önskar dig en fin dag.

Snart blir pratet med honom en del av din dagliga rutin och du väntar varje dag på att han ska sms:a dig. När du får ett av honom, börjar du le och din dag blir genast bättre. Han sms:ar dig dagligen och frågar hur din dag var. Du pratar med honom hela natten och han frågar ofta om du är trött och om du vill sova.

Natt konversationerna du har med honom är alltid det bästa och djupaste. Du sover när han sover och han sover när du sover. Nu vill han träffas och umgås med dig. När du ska möta upp honom, känner du ännu mer kemi med honom och du känner fjärilar i magen.

Snart erkänner han att han är intresserad av dig och du berättar för honom att känslan är ömsesidig. Du går på fler dejter med honom. Du känner dig som att du är den lyckligaste kvinnan i världen och kemin är så stark mellan er.

En dag stannar han plötsligt upp med att sms:a dig först. När ni nu pratar, det är bara för att du sms:ar honom först. Saker förändras och du kan inte förstå vad som hände. Han slutar försöka att prata med dig och inte visar att han fortfarande vill vara med dig. -Du blir väldigt klängig. -

Du kan inte låta bli att undra vad som gick fel. Du frågar honom om något är fel och han säger att allt är bra. Då tänker du att han är arg på dig för något du gjorde, men han försäkrar dig att du behöver koppla av och allt är okej. Han berättar att han bara har varit upptagen. Så du väntar ett tag och inget förändras. Han är fortfarande "upptagen" hela tiden och han försöker inte ens att prata med dig.

Nu, varje gång du pratar med honom blir det ett argument. Och du blir rädd att du är irriterande, genom att skriva till honom först - så du slutar prata med honom helt.

Månaderna går, och du pratar inte med honom alls. På grund av honom - är du varje dag och natt sårad och upprörd. Du vet inte vad som gick fel i relationen mellan er två. Dina vänner säger att du ska glömma honom och att han inte förtjänar någon som dig. Men du verkar inte kunna lyssna på dem, du redan är så attraherad av honom. Du saknar den gamla personen som han brukade vara och du vet inte ens vad han har förändrats till.

En dag ser du att han har en ny tjej i sitt liv. Han kallar henne söta namn och berättar allt för henne han brukade berätta för dig förut. Han verkar helt cool utan dig och nu har han någon annan att prata och sms:a varje dag och natt med. Du vägrar att tro att han playade dig - men det är sant.

Du är fortfarande sårad och han har redan gått vidare. Du är fortfarande ledsen och allt du gör påminner dig om honom. Du kan inte sluta tänka på honom och du gråter bara över att tänka på honom. Du kan fortfarande i hemlighet hoppas att den dagen kommer då han börja prata med dig igen och ni kommer att fortsätta där ni senast slutade, men du vet också att det aldrig kommer hända. Du jämför alla killar du nu möter med honom.

Han har redan glömt dig men du har fortfarande svårt att släppa taget.

Låter det bekant?

Hos Timmie

Är hos Timmie nu med Oscar, Andreas, Becca, Marcus, Mattias, Simon och Christian. Vi har kollat på EM match och aa, det är gött, ska la hem snart eller nått, har kollat på deras match förut också, om dem vann med 5-1 så se är gött. Pusspuss


sämst uppdatering

Jag vet att jag suger på att blogga, men jag vet inte vad jag ska blogga om. Ni måste ge mig tips, och dessutom hinner jag inte lika ofta för att det är sommarlov nu, sjukt kul! Kan ladda upp bilder från skolavslutningen också.
Men ska bli bättre på det här nu. Lovar!
Pusspuss

@ krokholmen

Hejhej, är på krokholmen fortfarande och det är nice, alla har typ badat i havet och sen bastat, men ja orkar inte bli förkyld, vi har ätit tacos och sett på Sverige matchen, får se om vi dygnar, puss


grym skiva

Måste bara säga att denna skivan är hur grym som helst, värsta party låtarna, remixade och hur grymma som helst. Brukar inte köpa skivor, men pappa ville ha 2 st låtar därifrån, på skiva. Det var allt, hejdååå


Dagens shopping

Blåa shorts - 349:-
Svarta nit shorts - 399:-
Svart linne virkat, spets - 199:-
Örn linne - 199:-

 


@ torp


FREDAG

Weeej, fredag!!
Behöver jag säga mer? Underbart..!
Om 6 dagar slutar jag grundskolan, shit.. är inte ens förberedd för sommarlov typ, haha inte för att man ska/behöver vara det, men det går så snabbt så man knappt ens hinner reagera. Kändes som om vi började 7an i förrgår, okej kanske inte, men endå haha!
Bloggar senare!!

grym


Skoldatan

Nu blir de till att fixa och rensa min skoldata, kommer sakna min bebis!!

 


sveriges nationaldag

Heej!
Skönt att vara ledig idag, behöver pusta ut, är så förbannat skoltrött va..
Vaknade vid 9 och nu gör jag inte så mycket, har mest vart ute, till helgen blir det väl att åka upp till min sommarstuga och sova där och vara med ida, och sen ska jag se på match också, på lördagen.
Jag har väl inte så mycket att säga.. bloggar senare ;)


#%#&¤%(&( VAD BRA DEN ÄÄÄÄÄÄR!

RYSER!!!!!!!

RSS 2.0