så jävla sant

Ni börjar slumpmässigt prata en dag. Han ger dig komplimanger och säger åt dig att du är söt och vacker. Han frågar dig om dina tidigare relationer och du frågar honom om hans. När du talar om för honom att du har blivit sårad flera gånger innan, berättar han att dessa killar är alla idioter och dumma för att låta en tjej som dig bli sårad. Han börjar flirta med dig och du börjar flirta tillbaka. Han frågar efter ditt nummer och du ger det till honom direkt. Nästa dag sms:ar han och säger god morgon och önskar dig en fin dag.

Snart blir pratet med honom en del av din dagliga rutin och du väntar varje dag på att han ska sms:a dig. När du får ett av honom, börjar du le och din dag blir genast bättre. Han sms:ar dig dagligen och frågar hur din dag var. Du pratar med honom hela natten och han frågar ofta om du är trött och om du vill sova.

Natt konversationerna du har med honom är alltid det bästa och djupaste. Du sover när han sover och han sover när du sover. Nu vill han träffas och umgås med dig. När du ska möta upp honom, känner du ännu mer kemi med honom och du känner fjärilar i magen.

Snart erkänner han att han är intresserad av dig och du berättar för honom att känslan är ömsesidig. Du går på fler dejter med honom. Du känner dig som att du är den lyckligaste kvinnan i världen och kemin är så stark mellan er.

En dag stannar han plötsligt upp med att sms:a dig först. När ni nu pratar, det är bara för att du sms:ar honom först. Saker förändras och du kan inte förstå vad som hände. Han slutar försöka att prata med dig och inte visar att han fortfarande vill vara med dig. -Du blir väldigt klängig. -

Du kan inte låta bli att undra vad som gick fel. Du frågar honom om något är fel och han säger att allt är bra. Då tänker du att han är arg på dig för något du gjorde, men han försäkrar dig att du behöver koppla av och allt är okej. Han berättar att han bara har varit upptagen. Så du väntar ett tag och inget förändras. Han är fortfarande "upptagen" hela tiden och han försöker inte ens att prata med dig.

Nu, varje gång du pratar med honom blir det ett argument. Och du blir rädd att du är irriterande, genom att skriva till honom först - så du slutar prata med honom helt.

Månaderna går, och du pratar inte med honom alls. På grund av honom - är du varje dag och natt sårad och upprörd. Du vet inte vad som gick fel i relationen mellan er två. Dina vänner säger att du ska glömma honom och att han inte förtjänar någon som dig. Men du verkar inte kunna lyssna på dem, du redan är så attraherad av honom. Du saknar den gamla personen som han brukade vara och du vet inte ens vad han har förändrats till.

En dag ser du att han har en ny tjej i sitt liv. Han kallar henne söta namn och berättar allt för henne han brukade berätta för dig förut. Han verkar helt cool utan dig och nu har han någon annan att prata och sms:a varje dag och natt med. Du vägrar att tro att han playade dig - men det är sant.

Du är fortfarande sårad och han har redan gått vidare. Du är fortfarande ledsen och allt du gör påminner dig om honom. Du kan inte sluta tänka på honom och du gråter bara över att tänka på honom. Du kan fortfarande i hemlighet hoppas att den dagen kommer då han börja prata med dig igen och ni kommer att fortsätta där ni senast slutade, men du vet också att det aldrig kommer hända. Du jämför alla killar du nu möter med honom.

Han har redan glömt dig men du har fortfarande svårt att släppa taget.

Låter det bekant?
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser)

Har du ngn blogg?:

Kommentera <3:

Trackback
RSS 2.0