Haha awwwwi

Är inte min kusin på 5 år kung på att rita hästar då eller? Sötaste hästen asså?! haha, så söt!


Höstlov!

Woho, första dagen på höstlovet, nice äre!
Idag blir det kalas för kusinvitamin, sen ville jag träffat alexandra idag, kanske tar en sväng förbi henne. Saknar henne too much! Snart blir det tjejkväll med alla tjejer i klassen, en slags halloween kväll, men det blev inte idag, för jag kunde inte idag eftersom kalaset är, så det blir antingen imon eller på onsdag! :D
Men ni får ha det så bra, så bloggar ja väl senare elr ngt!
Ville bara säga att jag övningskörde bilen hem igår, kanske 1 km elr ngt, på våran lilla grusväg, haha. Det gick faktiskt as bra! Mötte grannen, hon bara skratta åt mig, haha! :D

dålig update

vaknade tidigt idag, ställde om klockan, åkte & käkade paj hos en familj, nu ska jag käka, sen ska vi bort till dem igen, mysigt. chao

Min lördags kväll!

Fick lite främmat här hemma förut, sen efter de åkte vi till affären & köpte lite gott, sen åkte vi & hämtade pizza ifrån dannes, alltså den gamla kode grillen. Skulle egentligen gått på paranormal activity 3 på bio, med johans kompisar, för bianca ville att jag skulle med, sen va ja även bjuden till filmkvällen. Men kunde inte bli körd till filmkvällen, så det var lite segt, skulle jag sett på bio skulle jag ju skitit på mig, så valde bort det alternativet. ;)
Imorgon blir de upp tidigt & rulla iväg till ljungskile med min älsklings bil, chevrolet

Dagens låt ♥

Haha, gapskrattade när jag hörde på den i början, men nu börjar den faktiskt bli riktigt bra!

Min dag idag

Vaknade för en stund sen, sitter här inne på datan nu, ska snart ta på mig lite mys kläder & kanske öppna en chips påse, HAHA as sugen..
Ja, vad händer idag, min bror har loppis, venne om man ska skita i att gå på den, och typ göra ngt annat, och sen ikväll kanske jag skulle gå på sigur kvällen, med dem gosigaste brudarna, ida, alexandra osvosv. Men venne ifall de blir.. de va nån filmkväll elr ngt.
Får väl se va som händer, goa lördag!

Pumpa

Måste hissa pumpor asså, dem har fått in de på ICA nu, så vill köpa en & skära ut nu till halloween, det är värsta as mysigt ju! :O
Dekorations pumpor är också riktigt fina, måste skaffa mig en pumpa, och sen lite ljus i den, prima!

Sista praodagen idag!

Sedär, nu har jag praoat klart hela veckan, fan va veckan gick snabbt, kändes som om att det var måndag igår..?
Jag vet inte vad jag ska göra ikväll, åker väl till kärna en snabbis & sen ha lite mys, haha ;) Ska käka mängder av gott också, syrran & jag fick varsin stor kexchoklad, grillchips påse, coca cola & så fick vi plocka en as stor godispåse, hur mke vi ville, och vilket godis vi ville, så vi kommer ju typ spy, HAHA! nejmen, det ska vi nog klara att äta upp minsann! Det va as snällt!!
Åh, nu taggar man ju massa läxa och sån skit också eftersom min skoldata har vart sönder jätte länge, och den har ju inte blivit lagad heller, usch! vill inte plugga på lovet.. FML! får ju typ plugga på söndagar.. Måste snacka med ida, och skriva på praobloggen också. puss!

LV



Prao

det har faktiskt vart en grym dag idag på ICA haha :D
fick göra lite roligare saker, men nu ska ja ner & göra tacos!
långt inlägg..

Mums

Nu blir de kanelbulle, Kiviks pärondryck och TV!


Sunday lawn, ladda ner appen!

Ni måste bara testa de hära spelet! ;) man ska klippa gräs, och när man har klippt typ 97 % och sen dör, då blir man så sur att man vill kasta mobilen i backen. Man blir SKIT beroende, iaf jag...


Tävling

Jag är med & tävlar om en goodiebag hos denna bloggen i sammarbete med headzone.
Var med du också!

Maaaaaat

Åh, äntligen mat! Svin hungrig.. Praoade den tredje dagen idag, döda mig va denna dagen va jobbig!! Btw. det är as mörkt ute nu, hatar de, och snart blir de väl as mörkt vid 4 tiden.. Aja puss


JC


Prao, dag 2

Denna dagen va mke roligare än dagen som var igår. när vi kom dit fick vi lära oss att ta emot posten & inom kort ska vi får lära oss också hur man ger ut posten till kunder. nice suprise! men det gör inte nån annan som praoar där, detta gör vi för att vi har jobb där, och för att vi har jobbat där rätt länge nu.
Men nu i slutet va det jobbigt att städa, vi städade samma jobb i as många timmar.. hoppas vi får ta emot posten imon igen, de va roligt faktiskt, vi skrev dagens datum & inistialer (stavning)!
pussar!

Trött!

Kom hem från praon förut, de gick faktiskt bra, fast vissa saker var riktigt äckliga och jobbiga.. Men de ordnade sig till slut, nu måste man skriva på klass prao bloggen vad man gjort osv. men de blir ju lätt eftersom man kan blogg.se. Ska göra lite läxor också..


Prao

Nu rullar jag med moppen till praon. Första dagen, detta kommer bli en grym vecka! :D

Tar man en bild, vill man ta flera..

Inte fixad på fem öre!


Från Chang hai

Detta tog min mosters man hem ifrån Kina. Hoppas han ska dit snart igen, för han typ jobbar där, för när vi hade skickat mailet, så glömde vi att han kunde köpa med sig iphone skal.. Så typiskt när han liksom befinner sig i Kina, där har dem ju typ bara sånt.. Aja, lägger bara upp bild på mina två saker!
(ser bättre ut i verkligheten, och när de är saker i väskan..)


Lite ångest..

Har inte lämnat in min teknik uppsats ännu, det suger.. Den skulle vara inne i fredags. Men jag tror hon vet att den kan lämnas in lite sent eftersom hon vet att min data är sönder. Så har jag massa andra läxor/inlämningar efter mig, behöver verkligen min data!!!


till sängs!

hej!
nu har vi typ däckat i soffan.. hehe!
alla är sjukt trötta här!
nu ligger jag i soffan och smsar & bloggar då, haha, för vid 6 tiden kom kusinerna hit och skulle vara här till cirkus klockan 8. sen ringde becca och frågade om dem kunde komma hit lite efter 8, så va dem här till halv 10 ungefär, för dem va fast på mcdonalds i kingriver.. för dem hade bowlat innan.. så vi tog 4hjulingen vid 8 och hämtade dem, helt kolsvart.. kunde knappt se ifall jag hade hel/halv ljus, haha, så bländade nog en bil.. men bloggar imon.. puss!<3
love på bilden!!

Marcus & Becca

detta inlägget skriver jag till er, grattis på 3 månaders dagen marcus & becca, även om ni kan vara lite benga i skallen ibland. :D
här kommer lite söta bilder till också!

bad news

kunde inte vara med Ida idag, för mormor & morfar var inte hemma, och jag skulle endå bara träffa henne i några timmar idag isf, för jag åker ju hem tidigt imon, så vi ska ta nästa helg eller höstlovet! nice suprise!
puss

rysligt bra


samedi

samedi betyder tydligen lördag på franska, haha!
vaknade runt halv 10 tiden, fixade mig och nu kom Vanessa, men jag kan tyvärr inte vara med henne idag, för jag ska till kärna och vara med ida, vi drar väl ner till havet, tar kort & lite sånt, kommer bli as mysigt!
åker hem imorgon morgon, hehe.. sen taggar man prao på måndag i en vecka då!!
ni får ha det så bra, för jag drar mig nu, har även bytt navelpiercing nu på morran också om ni ville veta, till den som är på bilden. puss!

Landet

Åker till kärna imorgon med älsklings Ida, vi kommer ha såååå mke att prata om! ;)<3 anteckna.. chao! :D


Go dag endå

Hej, idag har sara vart här efter skolan, hon tog moppen hit osånt. Har massa läxor och skit nu efter mig eftersom min data är sönder.. Inte bra!
Nu sitter jag och bloggar från soffan och kikar lite på idol. Har vart rätt soft i skolan idag endå, våran klass lyckades tjata bort ett "läxförhör" som skulle ta en timma att göra, så de flyttades efter lovet, grymt va? ;) kan inte rabbla upp hela dagen, men kan ju säga att jag fick vänta på bussjäveln i en tre kvart förut också, så visade de sig att bussen va trasig, så fick gå hem.. Jaja, tjao
Snygg random bild...


helt förvirrad!

åh.. helt slut i mitt huvud. så himla mycket har vi tills just imon..!
5 4 saker, teknik läxa, teknik uppsats, NO "prov", svenska arbete, och egentligen matteomprov, men det får jag ju stryka då..!
idag har det faktiskt vart en riktigt skön dag, började med NO (vikarie), sen engelska, sen håltimma i bilden, vilket betydde att vi hade 2 ½ håltimma rast/frihet. så vi tog bussen till kareby för att käka pizza, vi ryckte i dörren dit och skulle precis beställa, sen sa han att pizzerian öppnade 11, och dörren va ju öppen, helt crazy, plus att dem inte tog kort, ännu sämre när man hade kännt doften av pizza liksom, så vi försvann bort mot tempo och köpte lite bröd och apelsinkrokant. :D sen fick vi även glass i skolan, om man åt mat i matsalen, men det gjorde ju inte vi, men jag fick lurat till mig en glass i vilket fall som helst, men när jag väl skulle öppna glassen tappar jag den på golvet, så jävla sur!! HAHA
sen hade vi teknik & sist tyska. vi hade alltså halvklass hela dagen! hur soft?
nu sitter jag här och förvirrar mig bland alla läxor & skit, och sen ullared resan vi ska dra på, på höstlovet. allt bara snurrar med tankar. chao!

läxor

vi har för mycket läxor tills imon, så hejdå.. dags att börja plugga kanske?
sen kommer de en bild på vad jag fick av min mosters man när han va i chang hai.

engelska filmen vi såg

vi såg på denna filmen förut idag på engelskan, på en scen hoppade ALLA i hela klassen till för att de blev så rädda..!
jag tyckte den inte va så läskig, har inte direkt fobi för hajar.. som vissa andra i klassen.. *host* :D

Bilder från tjejkvällen jag glömde ladda upp!

Eftersom blogg.se appen är cp och inte klarar av att ladda upp mer än 1 bild, så fick jag ladda över bilderna till datan via iphonen. enjoy!
(sämst fokus på glaset)
(louise coola vattenkran :D)
tack för kvällen tjejer!

NO lektion

har NO lektion nu, längtar tills nästa vecka, snart är det helg, sen är de prao i en vecka, sen är det helg igen, sen höstlov en vecka, sen helg på de osv. haha as nice ;) kommer inte vara i skolan på 2 veckor! ;) tagga!
bloggar senare, ska försöka få in mer bilder i bloggen också.. puss!

har fått in den rätta knycken!

lätta glosor endå..?

RIP mina jeans!

Fan, jag som typ älskade dem!


tisdag

hej!
hemma från skolan, skolan va rätt okej!
på idrotten hoppade tjejerna trampolin.. haha, lite pinsamt faktiskt, fast lyckades få till en volt rätt så bra i slutet även ifall man blev skit yr. haha! ;)
nu sista lektionen hade vi HKK, det var as äcklig mat, eller inte mat, men typ snacks.. :(
har precis ätit couscous, grillad kyckling och brunsås som jag gjorde själv *stolt*, fetans gott!
pussar!


vem köper detta..?

kolla priset liksom.. ett iphone skal..

true story


idiot jävlar!

seriöst, hur fan tänker folk egentligen?
nån idiot random jävel ringde till pappa och sa typ "ge mig 48 000, du har glömt att betala de!". självklart är det ju en bluff, och vissa ger folk pengarna för att de inte orkar höra tjaffset, jag tror att han/de ringde till pappa med dolt nummer, det måste de gjort, men fan va ja har lust att skjuta sånna folk!
hoppas idioterna blir polisanmälda!

@ beccas säng

sitter i beccas säng med hennes data nu och väntar på att marcus & becca ska komma hem, för becca hämtar marcus nu.
dem är sega.. väldigt sega.. hihi!
riktigt seg skoldag, hade väldigt mycket huvudvärk förut..
sen när jag kommer hem ska jag öva lite glosor, kanske börja på etik arbetet & göra klart svenska uppgiften. och lite annat skit.
hungrig är jag också, hejdå!
sen ikväll blir det att kolla på pengarna på bordet & SOS västkust?

väntar på mat..

väntar på min pizza, haha! sjukt sugen..
tänkte bowla med marcus & becca idag, men ska bort vid 6 tiden, så hinner inte de..!
va mer tänkte jag säga..?
just det!
min mosters man, som var i kina, har hittat prylar till mig och syrran, nice asså! plånböcker & väskor tror ja de va, nästa gång han ska dit ska jag be han köpa iphone 4 skal! finns säkert skit snygga blingbling skal! :O
lär ju ha en ajfåne tills dess..


ensam hemma 2

vaknade runt halv 11 tiden, fan va fort tiden går..?
satte på datan & kollade på ensam hemma 2, fick värsta rycket och ville se på den? haha så grym är den lill killen.. HAHA! ;)
funderar på att åka & bowla.. sen är jag också sjukt sugen på pizza, också en helt random sak!
men ha de bra! så hörs vi..
ja suger på att blogga!



Lyssnar på musik

Sitter i soffan och lyssnar på musik i mjukiskläder.
Mjukisbyxor & Las vegas tröja! :D
Lägger in en superbra låt nu, så får ni njuta. hehe!
Har tändt ljus också om ni ville veta, haha.. det får jag inte glömma att släcka sen! ;)
Sitter i soffan och lyssnar på musik i mjukiskläder.
Mjukisbyxor & Las vegas tröja! :D
Lägger in en superbra låt nu, så får ni njuta. hehe!
Har tändt ljus också om ni ville veta, haha.. det får jag inte glömma att släcka sen! ;)

snygg ring

värd att köpa? ;) pistolen kunde ju dock. sitta på bredden, gillar inte riktigt när den ligger "uppåt".
139 :-

med louise

är med louise nu, vi har en liten mini tjejkväll. HAHA!
sara kunde inte, och alla är så tråkiga. :(
men ja, vi har ätit lite gott & kollat på idol.. chao!

Fri-day!

Hejhej!
Har överlevt denna skolveckan också, haha.. dagarna går så jävla snabbt nu asså! :D
Vanlig gammal tråkig skoldag idag, började med tyska, fick G+, nice! även ifall jag hatar tyska i vanliga fall.. suger på de också ;)
Sen var de teknik, läxförhör osånt. Sen musik, vi hade musikuppvisning, våran grupp va bäst, eller ah.. inte bäst idag, för rebecca va sjuk.. så vi hade ingen sångare, de kanske kommer upp en video från de snart ifall Jasmine kan fixa de.. :D
Sen var de sirius tid, mentor tid (stavning) & till sist NO, vi gjorde en älg lek, HAHAH! så tråkigt..
Nu har jag precis kommit hem från mina kusiner, åh gud, drack en mellan redbull innan jag åkte till dem, så jag skrattade så jag blev helt hes, ärligt.. kunde typ springa 35 varv runt huset!
Jaja, nu har jag varvat ner mig iaf..
PUSSAR

Teknik

Håller nu på med min teknik läxa, vi ska lämna in en bro uppgift, så diskuterar med Zeinab & Hampus, haha :D
Sen har vi även ännu en till teknikläxa, men det tar vi senare, sen har jag no "prov" imon med, ska göra om en liten "del" så..
Tänkte att ni ville ha lite uppdatering, så varsegoda. HAHA!
kramar!

Gott!

Nu blir de vanilj glass med smuldegspaj deg eller hur man kallar de? :O man smälter bara sånt där guld paket smör, och sen blandar man de med vetemjöl, socker och havregryn, så gör jag iaf, men man kan ju göra olika.. ;) de SER as äckligt ut, men de är de inte!


rullband

måste inskaffa mig ett rullband. hur nice? ha på bergsprängaren och bara köra ett pass varje kväll typ? :D
måste hålla igång med träningen..
värt!

i won't run, i won't fly, i will never make it by

Sitter nu i soffan och lider när sara & syrran har dampskratt, samtidigt som musiken är på. haha åh herre..
Tror jag ska ner till lunnevi om några minuter med rebecca & kolla på när hennes kille & de andra i laget tränar.. men vettifan om jag orkar ta mig ner? haha :D
Grymt att vi inte har nån läxa eller nått tills imon, provet idag gick faktiskt rätt så bra, han sa iaf att de såg bra ut.
Jaja, har käkat osånt.. va mer ska man säga? ne ingenting, så hejdå!

Look, Sofia!


MatlagarN

Lagar mat från linas matkasse, brända köttbullar typ? :D sen efter de måste jag plugga på engelskan, för vi har prov imorgon. Pussar


Åh, det går bra nu!

Snyggt jao! Måste göra nya, fast på ett annat ställe, om jag inte har några känner jag mig handikappad, känns som naglarna inte finns och att dem är avkapade..?
image description
image description

GLAD!

Min mosters man är i kina nu, och min moster ringde och frågade ifall jag ville ha typ nån märkes väska/plånbok, och det kan man ju inte tacka nej till, så jag skriver upp massa kända märken nu osånt!
Har lite smått panik, har ju inte hela kvällen på mig heller, behöver en ny väska iaf osv. Så får se va de blir för något, hoppas de blir ett bra köp han gör nu. pussar! :D
denna va fett fin!

nu blir det..

pengarna på bordet, tv4.

Hemma!

Sådär, kom hem för en stund sedan. Vi fick sluta tidigare, alltså klockan 2 istället för 3 för vi hade muntligt svenska prov i grupper typ, och jag va redan klar så..
Innan vi slutade kollade linnea jag & martina på modelljakten, det programmet som kommer idag, vi passade på att kolla på de då, för vi har skit mycket prov, inlämningar & läxor denna veckan i skolan, så ska plugga engelska inför provet & så ska jag göra matte läxa.
Så jag börjar snart laga tacos, är hungrig..

Hallå, tänk va nice endå att vara med på modelljakten, verkar värsta rå coolt! :D


filmen vi såg igår hos louise!


Söndag

Hej!
Vill börja med att säga att blogg.se appen suger fettma, och att min skoldator är paj och att de är söndag.. skola imorgon FML!
Fast de är ju gött att de snart är prao i en vecka, och direkt efter våran prao är det höstlov!

Kvällen igår va så jäkla kul, blev ju hes direkt jag kom dit, av linneas dans.. HAHAH!
vi åkte moppe dit, och bensinmätaren blinkade gult hela vägen dit & hela vägen hem, väntade bara tills vi skulle få bensinstopp.. :O
Men det klarade sig, vi bakade hembakad pizza, fruktsallad till godis, och nån go cider hade vi också.
Nu ska jag gå ner & äta frukost.. hehe!
pussar!
(bilder kanske kommer)

NRJ experience

åhå, vill dit! :(
men jag får åka dit nästa gång, haha!
nu kostar de ju pengar, de gjorde de inte förr...

DISCO

YEAH, sitter i soffan med datan på bordet inkopplad till TVn, stor skärm & hög musik, disco! :D
haha, senare åker man till louise för att vara på en liten tjejkväll, det blir jag, syrran, becca, linnea och louise. vi ska baka pizza och dricka energidryck!

lördag

någon som vill hitta på nått idag? skicka SMS, skriv på facebook eller gör vad fan som helst. är ledig hela dagen och har sjukt tråkigt. pussar!

iPhone 4S

iPhone 4S verkar värsta onödig, det är så onödiga skillnader, kanske en liten bättre kameran. men liksom.. va gör de? den ser ju likom exakt likadan ut som en vanlig iphone 4. då är det ju nästan bättre att lägga pengar på en vanlig iphone 4 och vänta tills en bättre & nyare iphone kommer ut om nåra år eller nått sånt. Så jag föredrar nog den vanliga iphone 4. Visst, den kanske verkar intressant och sådant, men jag.. hm.. de är svårt! ;)
Sen när det gäller en iphone 4, så ska den va svart, jag gillade vit ett tag jätte mycket, men nu tycker jag de bara är för mycket, inget skal passar till den även ifall man anpassar färgerna osv. Men får se hur jag gör med detta. vem vet? skulle behöva en ny mobil!
två små bilder på iPhone 4S
(ni ser skillnaden på kameran på den sista bilden)

idol

Ligger och kollar på idol, men nu är det tråkigt, för nu har redan Roshana & André gjort sitt. Så nu blir det att koppla in datan till våran 52 tums TV. Göttans, pussar!

MUMS

nu blir det detta, mums!

love (låten längst ner är remix)


Steve jobs

skulle laddat upp tidigare, men rip iaf!
apple är världens bästa!

blogg appen..

sitter nu i soffan och är hur seg som helst! har tröttnat på min blogg också.. så den måste renoveras inom kort..
bloggade från blogg appen förut, men det sket sig, de ville inte publicera sig.. :(
och inlägget under, jag hade skrivit en as lång text, men den bara försvann.. FML!
aja.. vi höres!

Värsta dagen i mitt liv..

 


KAOS!!!!

nu sitter jag, syrran och Rebecca inne på Statoil.. Det var tydligen en olycka på motorvägen, en tank bil som hade vält, och sen börjat brinna, så de va världens kö och vi gick på vägrenen, såg nog ganska kul ut.. Så nu har vi missat båda bussarna. Nu ska vi till tåget och sen ta buss från ytterby.


glosboken!

.. pluggar nu in engelska meningarna ;)

KANELBULLENS DAG

mmhm, detta ska firas!

ikväll, kanal 3, 21.00


bakaaat

hej!
har precis bakat kärleksmums, mums! :D
nu sitter jag här och ska kolla massa bloggar, sen ska jag nog bara vila..

Kvällsmaten..

Äpple och cola<3


sportspegeln

fick reda på detta idag, och såg nu på sportspegeln att min kompis, kompis hade kört cross, tävlat i skene. hon kommer från stenungssund, och hon skadades allvarligt.. :( de är oklart vad som hände, men endå lite läskigt.. tror hon kommer sitta i rullstol för hon skadade ryggen och hade ingen känsel från midjan och neråt nånting tror jag, vet inte exakt!

g r y m


lite fina plagg


hemma

hej!
har kommit hem från min underbara kompis nu, eller kanske inte nu, runt 4 tiden.. haha :D
men vi hade kul!
lördag: kom dit, åkte ner & fotade vid havet med mopparna, vi träffade aldrig danne, för han skulle spela match och vi orkade inte ta oss ner, sen hämtade vi en familjepizza på moppen.. hum.. hur såg de ut? HAHAHA! ;) aa, vi blev mätta eftersom bara vi tre åt.. sen kollade vi på film & grejer.
söndag: vakna vid 10 tiden, äta frukost, halvt död.. åkte till affären för att köpa godis (haha) sen gick vi ut, tog lite bilder & filmade, sen åkte vi ner till en annan strand och fotade, as mysigt! sen hem.. nu blir det snart tacos!
puss!

iPad inlägg

Sedäär, slänger in ett inlägg från min kompis iPad nu innan vi går ut och fotar och filmar bland höstlöven. Det blev inte Säve idag.. FML! men jag berättar om helgen hos min kompis sen när jag kört hem med moppen. Pussar!!

idol!

andré & roshana är bäst!


1 oktober!

Ligger i sängen nu, inte alls typ seg.. Men ska nog sätta på TVn lite snart också. Idag ska jag väl åka till en kompis och sova över hos henne, vi ska träffa Danne tror vi, han hade match idag så.. Imorgon blir de Säve med Linnea troligen och då ska även ida vara där, nice! :D
Bjuder på en vacker bild..


RSS 2.0